dilluns, 6 de desembre de 2010

Christmas is all around

Christmas is all around és el resultatde la barreja d'un videoclip dels anys 80
amb una cançó dels 60

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyora Solà, un cop més m'impressiona el seu bon gust "estètico-musical". Billy Mack és un dels meus ídols indiscutibles desde que el vaig descobrir a "Love Actually", intrascendent i agradable comedieta romàntica que gràcies a ell i a les seves disparatades intervencions guanyava molts sencers. ("Niños, no compréis drogas... Haced como yo, convertiros en Estrellas del Rock y os las darán gratis" és una frase per a la història). Malauradament no he tornat a tenir notícies d'ell exceptuant una altra aparició estelar a una altra comedieta intrascendent però igualment divertida ("The Boat That Rocked", crec que aquí la van anomenar "Radio Rock", o similar...).

http://www.youtube.com/watch?v=Vl2vX229e1A

http://www.youtube.com/watch?v=LoPamVXU-gM

Si això afegim el clip de Robert Palmer i la seva... er... atractiva banda i el vídeoclip d'uns dels clàssics dels seixanta com els Troggs, tot plegat configura un conjunt que només deixa al lector marge per una cosa: treure's el barret davant de la selecció, i aprofitar per desitjar a la bloggera un Bon Nadal i un excel·lent any 2011, plé d'èxits de tota mena.

Atentament es despedeix aquest anònim i insomne admirador

Helena Solà ha dit...

Estimat anònim,

sento decepcionar-te però el que és impressionant de veritat és que no tinc ni idea de música...

Christmas is all around és la cançó que cantaran els meus alumnes de 4rt.
I si vols veure un fragment de Love actually, vaig fer un post fa uns mesos al blog, crec que quan en Morral va "cedir" la Consol.

Bones festes i un millor 2.011!