dilluns, 4 d’octubre de 2010

Inauguració de Ca n'Oliver. Atrapats en el temps. En el temps dels ibers.Starring: Bill Murray as Toni Morral and Andy Mc Dowell as Consol Pla.

Sinopsi: Arriba el dia de la marmota a Cerdanyola. Morral, un home que havia estat alcalde producte d'un pacte amb CIU, cessa a Consol Pla. La portaveu convergent, més dolguda del que ja estava, bufeteja Morral -en públic i en privat- una i una altra vegada fent que cada dia sigui el mateix per a Morral. Pla, anclada en el temps i Toni Morral, que corre el risc de patir mania persecutòria (sentir-se perseguit per forces incontrolables, així com ser l'escollit per una alta missió, com la de salvar al món) protagonitzen Atrapats en el temps. El fet de que cada dia sigui igual per a Morral, ja que està atrapat en una espiral espai-temps, és molt interessant ja que veiem les múltiples opcions que té el nostre protagonista per escapar dels deliris més que patològics i repetitius, des de ja fa anys, de la seva companya de cartell i que constitueixen el seu dia a dia.
La pel·lícula, que analitza les causes d'aquesta més que patològica i insana relació entre Pla i Morral, aposta per una tensió sexual no resolta durant els anys de govern.