dimecres, 16 de juny de 2010

Més petròlia

Per a qui vulgui consultar el sumari sencer del cas pretòria i disposi de molt de temps, només ha d'entrar aqui:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/174547-publiquem-el-sumari-sencer-del-lcas-pretoriar.html

Dues coses a destacar, la declaració de la Consol Pla, que la podeu trobar en el "Tomo" 19, pàgina 106 i de la que en transcric un fragment d'alt contingut polític i del qual se'n desprén que la Consol sap allò més bàsic que tot regidor/a hauría de saber i que és vigilar amb la roba estesa. Però que tot i ser tan bàsic, no tots saben i després passa el que passa. I és que en aquest estrany poble, el nostre, entre pretòria, ponts i Can Planas, ens podem divertir molt anant a esmorzar, dinar o sopar. I és que ara em ve al cap un dinar a l'endemà de la "cesió" de la Consol en el que vaig coincidir amb... bé, ho deixo. Ara, qui s'emporta el premi d'honor és una regidora que va esmorzar al meu costat sense adonar-se de la meva presència. Després d'una hora ben bona de confabular i en la que em deixava a caldo mentre jo prenia un suc de taronja i un entrepà de nosequè i per a que no fos dit, li vaig desitjar que li fos de profit l'esmorzar. Que no sigui dit que tants anys d'esforç dels pares i els mestres no han donat el seu fruit.

I com a mostra dels coneixements de la Consol:

PREGUNTADA para que diga por que le pidió el señor Casamitjana que la reunión que mantuvieron fuera en un sitio discreto.
MANIFIESTA que por que a la hora del desayuno hay cafeterías que se llenan de gente y que en realizada lo que quería decir era un sitio tranquilo.

L'altra cosa a destacar és "Luis Pera Zeta", "Masía Alavedra" i "Luis Casamichana". Per un moment pensava que llegia el TBO però no, era el sumari del cas.
Potser aquest video ho explica i és que provablement teníen algun dilema a l'hora de fer la transcripció d'alguns noms:Si tinc més temps i ganes, continuaré investigant pel sumari, que no he trobat la declaració d'en Morral.

3 comentaris:

Roger M. Puig ha dit...

Aquests esmorzars i dinars... Sensació de déjà vu...

Helena Solà ha dit...

Quines coses més estranyes que et passen, Roger...

Roger M. Puig ha dit...

Què t'he de dir...