dilluns, 28 de juny de 2010

La parida de l'estatutDesprés de quatre anys, avui, 28 de juny de 2.010, el Tribunal Constitucional -d'Espanya- ha donat a llum a un estatut mutilat, anti-democràtic, desfasat i malaltís. Una de les coses que ha dit l'estatut només néixer ha estat que "Espanya és una unitat indisoluble".
Només em queda felicitar als pares de la criatura.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Està bé que critiqui la sentència, però no em barregi la velocidad con el tocino (per utilitzar una expressió ben castiza). El vídeo que has penjat és per denunciar les carències i la fredor del part hospitalari. I encara que fa gràcia veure en Luis Tosar parint, no fa gràcia que l'utilitzis en aquest cas. L'enginy deixa-li a la Planas, que se li dóna millor. Per cert, mestra, el complemet directe en català no porta a (...felicitar els pares...) "Y las faltas así, desde hace ya algún tiempo, es que no las aguanto, me ponen a cien... estaré atravesando un bache" J. Krahe

Helena Solà ha dit...

Tot i que fa temps que vaig decidir no contestar als anònims, aquest cop, i no sé perquè, ho faré.
1.- Certament, l'enginy, i moltes altres coses, li deixo a la Planas, que efectivament, se li dona millor.
2.- Jo diria que és un complement preposicional i que per tant, la preposició l'exigeix el verb. Tot i ser curosa, faig faltes d'ortografia i en seguiré fent. És que no en sé més. Gràcies per l'observació de totes maneres. Donem corda al català, però la mala baba però te la pots estalviar.
3.- Si em trobes un vídeo al youtube amb un home parint l'estatut, fes-m'ho saber.
4.- El meu bloc no és de lectura obligatòria. Així que a menys que tinguis problemes i t'agradi el sadisme, no cal que el tornis a visitar.
5.- Efectivament, sóc mestra. No sóc filòloga, ni matemàtica, ni biòloga, ni química, ni geòloga,... i els i les mestres, sabem una mica de tot i molt de res, almenys jo.
6.- Torno a estar d'acord amb tu. Estàs travessant un "bache".
Sort!

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo que està molt encertat el vídeo! Neix un nen, parit d'un que té pinta de ser bastant innocent i que tothom li pren el pèl i maltracta, que només néixer li prenen, i que a sobre li foten un TIJERETAZO de la òstia!

Enhorabona Helena.