dilluns, 12 d’abril de 2010

Cerdanyola també ha de poder decidir!

Aquest proper dimecres 14 d'Abril a les 21h a l'Ateneu de Cerdanyola es fa l'acte central de Cerdanyola Decideix. Fan falta 200 voluntaris com a mínim i 12.000€. És imprescindible que hi participem si ho volem fer possible.
Sóc de Cerdanyola i vull poder votar al meu poble si vull o no la independència del meu país. Cerdanyola també ha de poder decidir.
Arenys va posar en marxa la maquinària el passat setembre i des d'aleshores ençà, 170 poblacions més van fer el referèndum el 13 de desembre i unes 200 ho faran el proper 25 d'abril.
- Què demanem amb aquest referèndum? Poder decidir sobre el futur del nostre país, d'una manera democràtica i participativa.
- Qui té por de la democràcia i de la llibertat? Doncs a Cerdanyola el PSc i el PP. Ambdós partits van votar en contra de la moció per a donar suport al referèndum consultiu. Com pot haver un partit polític (dos) que votin en contra d'una consulta popular? Que votin en contra del principi més fonamental d'una democràcia?
Hi ha unes paraules d'en Gerard Fernández que resumeix molt bé el perquè d'aquest referèndum: "...tenim el dret a saber, opinar i decidir quin model de país anhelem i per això fem aquest referèndum, perquè som profundament democràtics i no ens fa por la llibertat.".