dimecres, 27 de gener de 2010

Ple de Gener. Trobades a la tercera fase.

En el ple de demà es donaran les explicacions oportunes sobre el cràter multi milionari, 5.000 milions de pessetes, 30 milions d'euros, que es van trobar IC, CIU i ERC al 2.003 a l'entrar a govern.
Fonts municipals han avançat que els responsables han estat alienígenes que van trobar-hi gust, gust per aterrar, en el nostre municipi.
Mentre aquests nouvinguts omplien amb escòries espacials i molt especials l'antiga argilera Elena, van trobar-se mancats d'un nou cràter per a poder aterrar. Cosa que van solventar realitzant un forat d'iguals dimensions al de l'antiga argilera, a les arques municipals.
Les mateixes fonts han indicat que algun d'aquests visitants va decidir quedar-se a Cerdanyola a la vegada que s'han mostrat satisfets per la seva transparència, "som pioners, és el primer govern que reconeix haver estat en mans d'alienígenes" així com de la bona gestió realitzada al llarg de tants anys.
Han reconegut també, que el festival de Blues ha estat un mitjà de comunicació amb els alienígenes "però com que va agradar a la gent de Cerdanyola, hem decidit deixar-lo".
Per una altra banda, diverses entitats i associacions de la ciutat han quedat convençudes de les explicacions donades ja que sospitaven "que tant forat havia d'estar relacionat", i que sempre és important mantenir l'equilibri, "si n'omples un, en buides un altre".


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Iker Jiménez ja va avançar que possiblement les arques municipals siguin en realitat l’Arca de l’Aliança, un potent transmissor amb realitats paral•leles que permeten l’accés a estats mentals còsmics... o era estats mentals còmics? Vaja, que alterava els estats mentals, el que explicaria moltes coses.

Anònim ha dit...

Els estraterrestres mengen xiclet.

Anònim ha dit...

En realitat no són xiclets, són píndoles per metabol·litzar l’oxigen en paroxitinione, una partícula elemental de supervivència al·lienígena. Per això les bombolles.