dilluns, 14 de desembre de 2009

Qui és qui?


Qui és el president d'un país i qui és el malalt mental?

3 comentaris:

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Hola Helena,

Sincerament m'han impactat les imatges d'ahir a TV3 d'en Berlusconi amb la cara destrossada i la teva pregunta esdevé molt oportuna, jo tinc clar qui és el malalt mental, en canvi, encara no sé què o qui governa Itàlia...

Quan vivia a Roma vaig coincidir amb la marxa de Romano Prodi i la reentré d'en Berlusconi i, malgrat des d'aquí es podia veure el futur italià com recargolat i tacat de feixisme, des d'allà una gran part de la ciutadania, soreprentment tb els joves, cel·lebraven la tornada del seu líder. Més tard vaig viure incrèdul també, l'arribada d'Alemanno (del mateix partit que en Berlusconi) a l'Ajuntament de Roma (històricament d'esquerres) i com començaven les redades contra qualsevol immigrant "dubtós". Tot plegat recordava altres èpoques.

En resum, des d'aquí es veu perfectament l'increïble del que passa a Itàlia però, malauradament, un cop allà te'n adones que hi ha molta gent que li va la marxa, dit d'una manera informal.

Salut!

Helena Solà ha dit...

Hola Carlos,

ahir vaig sopar amb en Tardà i em va explicar les agressions que ha patit, majoritàriament a Madrid. Ha de seguir un protocol de seguretat.
Vas veure el Periódico d'ahir? D'aqui ve la meva pregunta.
Sovint penso que vinc d'un altre planeta perquè no entenc què passa en el meu.

Carlos, felicitats. I et felicito no només per ser el guanyador del foto-denúncia d'ERC, si no per la teva actitud.

Salut!

José Antonio Fernández ha dit...

Mi opinición es un empate ténico, aunque uno es más peligroso que otro por el poder que acumula.
Un saludo.