diumenge, 6 de desembre de 2009

13-D: cau la tercera peça del dòmino.

El passat 7 de març milers de catalans i catalanes ens manifestàvem pels carrers de Brussel.les per a demanar el dret a l'autodeterminació del nostre poble. Allà va començar un moviment imparable. A Brussel.les va caure la primera peça del dòmino.
A Arenys, va caure el passat 13 de setembre la segona peça. Govern espanyol, Advocacia de l’Estat, jutgessa espanyola, Falange Española y de las JONS, president de la Generalitat, delegat del govern espanyol, PP, PSOE, PSC, C’s; tots, junts i per separat, van intentar impedir per tots els mitjans el dret democràtic de decidir. Però van fracassar. El referèndum per la independència de Catalunya, es va fer.
El proper 13 de desembre, gairebé 160 municipis catalans portaran a terme la consulta sobre la independència de Catalunya. Caurà la tercera peça. Pels que no podem votar, ajudem i participem, tot fent de voluntaris per la causa. Més de 700.000 catalans i catalanes podran anar a votar. Al febrer i a l'abril es portaran a terme dues consultes més a la resta de municipis catalans que així ho han decidit. Aleshores caurà la quarta i cinquena peça. Malgrat no tenir el suport de l'administració, hem pogut i hem sabut organitzar-nos. Malgrat ells, la consulta tira endavant.
El 7 de maig anirem a l'ONU a demanar el dret del nostre poble a decidir lliurement. Haurà caigut la sisena peça.

I com diu en Carretero, si venen amb els tancs, que els deixin, que són nostres.

Més info: www.consultasantcugat.cat

2 comentaris:

Roger M. Puig ha dit...

Mira que tenir al Carretero com a referent... Ja diuen que ningú no és perfecte...

Helena Solà ha dit...

Roger,

referents, referents,... crec que estan en crisi...