dilluns, 16 de novembre de 2009

George Harrison-Pattie Boyd-Eric ClaptonGeorge Harrison, Pattie Boyd i Eric Clapton són els protagonistes del triangle amorós més sonat de la història del rock. Eric Clapton coneix a Pattie Boyd quan aquesta era la dona de George Harrison. Només conèixer-la s'enamora d'ella fins al punt de confessar-li al seu amic George que s'havia enamorat de la seva dona.

Clapton intenta seduir-la durant anys i fins i tot composa Layla per a ella però així i tot no resulta. Es diu que Clapton va caure en l'heroïna per aquesta història. Quan aconsegueix ensortir-se de l'heroïna continua intentant seduir a Boyd fins que aquesta, finalment, cau als seus braços.
Pattie Boyd deixa a George Harrison i es casa amb Eric Clapton. Però la felicitat no els durà gaire ja que al cap de poc temps de casar-se, Clapton deixa embarassada a una model. I això sumat a l'alcoholisme d'ell i la infertilitat d'ella fa trencar el matrimoni.

Aquest affair no trenca la relació d'amistat entre Clapton i Harrison ja que aquest darrer va arribar a tocar amb la resta dels Beatles en el seu casament i fins i tot van fer concerts junts i es pot escoltar Something cantada pels dos.

Pattie Boyd va ser la musa inspiradora per a tots dos compositors. Harrison va escriure Something i Clapton Layla.