divendres, 27 de novembre de 2009

El ple de Novembre, on sobrava testosterona i hi mancava humilitat

Doncs si, per fer un resum del que va ser el ple de novembre dir que sobrava testosterona i hi mancava humilitat.
És el ple més desagradable que he presenciat mai. Ahir es van perdre els papers i el respecte. Alguns regidors i regidores perden el temps confabulant i parant emboscades, amb indis inclosos, als seus rivals (rivals), enlloc de treballar per a la ciutat que és el que haurien de fer. I és que hi havia intervencions més dignes d'un ring de boxe que d'un ple.

Ahir, PSc, CIU i PP anaven agafadets de la mà. 16 regidors i regidores votant unànimement. Què bonic. Què ben avinguts. L'oposició va fer de govern i el govern d'oposició. El món al rebés. Quina llàstima que no siguin capaços de veure's amb els ulls de la ciutadania de Cerdanyola.

La prepotència i l'arrogància que transpiraven ahir més d'un regidor i regidora era més típica d'un xulo de taverna que d'un representant del poble. I és que es veu que des de que tenim al Mini Morral, se'ls ha pujat de tal manera els fums a alguns i a algunes, que descuiden totalment la comunicació no verbal, perquè no vull pensar que estar assegut com al sofà de ca la sogra, el posat xulesc amb somriure tort i cella aixecada, mastegar xiclet (he de dir en defensa seva que no van fer bombolles) i llegir el Tot (suposo que deurien llegir la romàntica carta que el González li dedica al seu company de partit Buenaño), no deu ser premeditat.

Saben que el seu sou surt dels nostres impostos? Saben que han de tractar a tothom amb respecte? Són conscients de que s'estan faltant al respecte a ells mateixos/es? Són conscients de que estan treballant?

Per una vegada vull felicitar als regidors i regidores d'IC per aguantar estoicament i no picar l'ham. Perquè no diré aqui, per ser políticament incorrecte, què és el que despertaven en mi aquests regidors/es. I que quedi clar, la felicitació només és per les formes. Res més.

Au, si practiquen una miqueta, d'aqui al ple de desembre els veurem fer això:

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Et felicito. Dius les coses com són i amb sentit de l'humor.

Octavi Moreno Griera ha dit...

Bona Tarda Helena,

Molt encertat el teu post del ple, l’altre dia passava per davant de l’ajuntament i vaig recordar que hi havia Ple, un cop dins la pantalla de l’entrada va ser suficient per seguir-ho una estona.

Un altre cop res de res, fins i tot els aparells que comentaven l’altre dia i els comandaments a distancia s’han acabat, tot son una colla d’estrets i ressentits que no porten en lloc, si tant s’entenen dons que facin quelcom al respecte.

Al final tot plegat em va sembla una mica fora de lloc i d’un nivell molt baix.

Ara penjaré un post al fil del tema.

Fins aviat

Helena Solà ha dit...

Gràcies anònim.

Octavi vigila, que entre el comentari i l'altre dia al 1916 les ments recargolades tindran tema.
Gràcies.
A la propera convido jo.

Un petó.

Roger M. Puig ha dit...

Vaja, vaja... Unió i Esquerra festejant... :p

Helena Solà ha dit...

Si, mira, podem fer un esquizoide macro partit: IV-EUIA Independentment Units...

Octavi Moreno Griera ha dit...

Bona tarda Helena,

Respecta els comentaris de segons qui o que, més val no fer gaire cas o acabarem al psiquiàtric tots.

Sobre el comentari del Roger del festeig, el que tenim l’Helena i jo sobrepassa el tema polític i d’aliances...

Com diu l’Helena i sense qüestionar l’alcaldia de moment, podem parlar de noves incorporacions al “Independentment Units” tot i que les sigues IU ja estan pillades.

Proposo demanar a l’Orlando que cedeixi el local com a seu del nou partit i els míting seran patrocinats per la cervesa “Guinness”

Roger M. Puig ha dit...

Jo a un partit que tingui la seu a ca l'Orlando, m'hi afegeixo. Encara que alguns et mirin de reüll.

Helena Solà ha dit...

Roger,

l'Octavi i jo vam començar a òsties i en públic. Però és clar, no em coneixia.
Quan vam quedar per primera vegada, li vaig clavar una mirada, com aquella que li vaig fer l'altre dia a l'alcalde, saps?
I ara, tan amics!