dimecres, 8 de juliol de 2009

El gran reality show dels socialistes de Cerdanyola

Després del cafè que en Víctor Francos va prendre a l'ateneu, molt inspirador, per cert, se li va acudir presentar una moció. Com no podia ser d'altra manera, en la línia de les anteriors, originals i absolutament pensades per a la ciutadania de Cerdanyola i les seves necessitats.
La moció que presentaran al ple de juliol consisteix a fer un bon ús per un equipament oblidat, l'edifici dels funcionaris. Aquest edifici serà l'escenari d'un programa que cavalcarà entre la popular sèrie Friends i El gran germà.
Tots aquells regidors, presidents de partits, càrrecs de confiança,... expulsats dels seus propis partits o de casa seva, podran ocupar un pis. Enlloc d'haver nominats per a sortir, aquesta moció que és totalment inclusiva, ja que per això són gent d'esquerres, hi haurà incorporacions.
Evidentment hi haurà càmeres per tot l'edifici així com a l'interior dels diferents habitatges. En els banys no, ja que podrien comportar restrenyiment i un regidor amb restrenyiment no rendiria.
Així doncs, podrem veure com el Miró li demana tomàquets a la Laura, o com l'Octavi prepara una festa sorpresa a la Consol. Les imatges "d'edredoning" no seran emeses per no ferir sensibilitats. El presentador del reality serà la Veu, en Jorba, és clar.
Per tal de que la senyal pugui arribar a les llars catalanes, la famosa antena de la ràdio, es col.locarà al terrat de l'edifici. En funció de l'èxit del nou reality caldrà valorar canviar l'antena per una de més potent.
Des d'aqui animo a la resta de partits per tal de que aquesta moció tiri endavant i sigui aprovada per unanimitat.