dijous, 25 de juny de 2009

UN PAÍS LLIURE, UN PAÍS MILLOR

Em veig amb l'obligació moral de fer la màxima difusió del proper acte del Grup Acte de Sobirania:

El dia 27 de juny, a partir de les 5 de la tarda, farem un seguit d’accions que ens duran a plantar-nos davant el Parlament de Catalunya per exigir als nostres representants electes que ens explicitin si estan disposats, o no, a fer un Acte de Sobirania que permeti reprendre el projecte de Construcció Nacional.
La teva implicació personal és imprescindible per a l’èxit de la convocatòria. Els que viviu lluny, busqueu els companys, organitzeu-vos, i veniu plegats. Si voleu organitzar un autocar, truqueu-nos i ens coordinarem (Rosa 692 047 183).
S’ha fet evident que la via autonòmica és una via morta, que no duu enlloc ni ens permet avançar i que ens aboca, en definitiva, a desaparèixer com a país i com a poble. Estem davant d’una situació d’emergència nacional que reclama de les nostres autoritats i del nostre poble l’assumpció de responsabilitats i la recerca d’una sortida que garanteixi la continuïtat de la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra manera d’interpretar el món.
Des del Grup Acte de Sobirania proposem que sigui el nostre poble qui emplaci els nostres representants polítics a acabar amb aquesta situació d’asfíxia i mort lenta. Per això, fent un pas endavant, us proposem que us afegiu a aquesta crida i materialitzeu el vostre compromís amb el país.
El Grup Acte de Sobirania no és ni una plataforma ni una associació. Som un grup de persones, amb capacitat i experiència en el món associatiu. Ens sentim hereus de l’esperit de l’Assemblea de Catalunya, de la Marxa de la Llibertat, de les manifestacions del 2006, el 2007 i de la de Brussel·les el 2009.

✱ El mes de maig, vam fer un assaig de mobilització per Internet, consistent a enviar massivament una carta oberta al President de la Generalitat.

✱ El dia de Corpus, ens vam concentrar davant la Generalitat de Catalunya, per escenificar la defunció de la via estatutària i emplaçar els nostres polítics a donar resposta a les nostres demandes. Ara en recollirem la resposta.

Ha arribat l’hora de creure’ns, com a col·lectiu i com a poble, capaços d’urgir els nostres representants perquè tirin endavant un veritable projecte nacional, projecte que volem saber si comparteixen o no amb nosaltres.


NOMÉS EL POBLE QUE HI VA, HI ARRIBA

UN PAÍS LLIURE, UN PAÍS MILLORgrup@actedesobirania.cat www.actedesobirania.cat

5 comentaris:

Marea ha dit...

Ens hem passat una estoneta per l’Arc del Triomf, havia un ambient festiu/reivindicatiu que a mi personalment m’ha agradat molt. De mica en mica……..

Marea ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=IDV9Ho39oZs

Helena Solà ha dit...

Hola Marea,

no ens hem vist. Llàstima!
Davant del Parlament l'ambient estava més crispat. Però tot ha anat molt bé.
He trobat a faltar gent. Crec que encara no ens pu________ prou.

Petons.

Helena Solà ha dit...

Per cert, tinc l'ordinador espatllat altra vegada i el que estic utilitzant no té audio... de seguida que pugui escolto la cançó!

Helena Solà ha dit...

M'agrada com sona això de princesa de la revolta!