dijous, 14 de maig de 2009

7 dones de Cerdanyola parlem de sexe (cap.I)

No vull començar aquest escrit sense donar-vos les gràcies a totes. Primer, per a deixar-me escriure sobre vosaltres i les vostres reflexions sobre els homes i el sexe. I segona, dir-vos que m'alegro d'haver-vos conegut i m'encanta dinar amb vosaltres i compartir tot això i molt més.
He decidit escriure sobre aquest tema ja que el sexe encara ara segueix essent tabú, i les dones, moltes, no en parlen. I els homes, molts, no saben què volen ni com pensen les dones sobre el sexe. I com diu una de vosaltres, venim d'una cultura judeo-cristiana que ens ha deixat a les dones tancades en un puny.

La Lola és una dona d'uns quaranta i tants. Ex empresària. És una dona treballadora, resolutiva i eficient. Després de 18 anys de matrimoni i a punt d'adoptar a una criatura va descobrir que el seu marit li era infidel mentres feia "encàrrecs". L'olor a recent dutxat i el mòbil el van descobrir. Ara té una parella més jove que ella amb qui conviu els caps de setmana. Necessita el seu espai. Divendres comença un curs de sexe tàntric.
La Nica és una dona de quaranta i tants. Només ha estat amb un sol home, el seu marit, amb el qual ha tingut sis fills. És una persona senzilla i noble. Té una gran dependència del marit de qui diu estar molt enamorada.
L'Ana és una dona de trenta i tants, casada i amb dues criatures. És una persona sincera, directa i pràctica. Està amoïnada ja que el seu marit és professor d'institut i creu no poder competir amb les seves alumnes adolescents.
La Noa té vint i pocs. Té nòvio des de fa 3. Li agradaria casar-se amb ell i tenir fills i que fos per a tota la vida.
La Marta es va casar i pensava que seria per a tota la vida però no va ser així. No repetiria, diu. Viu amb parella i té dues criatures petites. Sota una aparença de dona fleuma és tota una lluitadora inconformista.
La Magrana és la més diferent. Ella es va casar però es va adonar de que el matrimoni no era per a ella. És coherent i sincera amb ella mateixa i amb les seves parelles. Segueix els seus instints més primaris. Si un tio l'atrau, se l'emporta al llit. Si li agrada repeteix, i si no, no el torna a veure. Ella diu que 6-7 de cada 10 homes casats són infidels i ho diu amb coneixement de causa ja que ella és "l'altre".
La setena dona sóc jo i el meu paper és el de narradora.

6 comentaris:

superegidor ha dit...

L'enciam i jo estem molt decebuts en aquesta valoració que fas del sexe masculí!!!
Simples ho som un tros, però de tan en quan les pillem, no?
Una abraçada, segur que podrem aprendre molt de les vostres experiències. I millorar per un futur.

Helena Solà ha dit...

Hola Super,
crec que no he fet cap valoració sobre el sexe masculí i si ho he fet, no era la meva intenció. El meu paper en aquest escrit i els que puguin venir és el de narradora objectiva i per tant no donaré la meva opinió en cap moment, estigui d'acord o no amb el que elles puguin fer o dir. He de reconèixer que és molt divertit estar amb elles, ara hi vinc de dinar i quan tingui temps, seguiré escrivint.
Cap de les dones és una experta en la matèria, parlem sobre les experiències que han tingut i les que els agradaria tenir, els desitjos, els sentiments,... i per tot això m'ha semblat que podria ser interessant donar-hi veu. Les dones som molt diverses i pensem i sentim molt diferent. Igual que els homes, crec.
Super, pq. no t'animes i escrius tu sobre el que parleu entre homes de les dones?

Roger M. Puig ha dit...

Em sembla que les valoracions encara no han començat. Temo que en propers capítols el gènere masculí sí que patirà.

Helena Solà ha dit...

Roger,
no entraré a fer valoracions. Però t'asseguro que és molt divertit dinar amb elles i em sorprenen. Com que estic veient que el tema interessa, les valoracions les podeu fer els i les que visiteu el blog. Poden ser anònims. I segurament és més enriquidor.

Roger M. Puig ha dit...

Avui, cosa estranya, he pogut anar a classe i ens han donat un text de Christopher Doyle (director de fotografia de la majoria de pel·lícules de Wong Kar-Wai) i hi ha un fragment del text que m'ha recordat aquest post. El transcric, a veure què us sembla:

"Rodar és trobar la manera de ser intuitiu i deixar-se anar. El sexe també. Les dones ho saben. Els animals ho saben, però la majoria d'homes no. El que compta és el viatge, no atracar a port. Anar a un lloc no imaginat és més significatiu que tornar a la llar. El tacte és més sensual que la penetració".

"Quan era jove, era molt bèstia al llit. Pensava que tot consistia en "buidar-se" i, per arribar fins al final, anava molt ràpid. Per la majoria d'homes, és a partir de la trentena quan comences a preocupar-te per la "interpretació", i de vegades ni tansols pots "interpretar". Així que, quan arribes als quaranta, has fallat el suficient com per tenir major sensibilitat cap a la teva parella, i respons més a les seves necessitats. Per arribar al mateix lloc en allò que fem, has de concentra-te el suficient com per a què no se t'escapin els detalls, que t'empenyen cap a direccions inesperades, i ser el suficientment comunicatiu com per a què altres segueixin les teves idees, o com a mínim per a què intentin alguna cosa que no han intentat abans".

Helena Solà ha dit...

M'has deixat sense comentaris... La Lola fa un taller de sexe tàntric aquest cap de setmana. I crec que va en aquesta línia. Té a veure amb l'energia i el plaer. Ja us explicaré.