dijous, 8 de juliol de 2010

El Pop Paul a CerdanyolaAprovada amb els vots a favor de CIU, PSc i IC-EUiA en el ple extraordinari i convocat per via d'urgència la moció relativa a forçar la 26ena plaça del ple municipal per al pop Paul. El PP i el regidor no adscrit s'han abstingut i per motius diferents. Per al PP, el nom de Paul no era convenient ja que podia amenaçar la unitat d'Espanya -tot i donar suport a la resta de la moció- ja que consideraven que el Pop s'havia de dir Pablo la qual cosa no ha estat acceptada pel nou regidor ja que aquest, tot i residir a Alemanya és anglès de naixement i "si a Alemanya m'han respectat el nom, per què me l'han de traduir aquí?". I és que el nou regidor està encara familiaritzant-se amb la curiosa realitat municipal i l'esquizofrènica realitat catalana. "És que encara no ha conegut Ciutadans" deia l'alcaldessa. L'abstenció del regidor no adscrit ha estat motivada per "l'estrany origen del pop" ja que ell considera que al ple ha d'haver pop, però a la gallega.

Podem doncs felicitar-nos ja que aquest consistori ha demostrat estar unit davant de l'adversitat tot posant seny, intel.ligència i valentia per tirar endavant Cerdanyola davant de la greu crisi econòmica que estem patint, del cràter financer i de la greu mancança d'equipaments.
El Consistori ha portat a terme per primera vegada una auto-avaluació/auto-crítica -sempre constructiva- i s'han adonat dels enfrontaments estèrils i el desgast que suposa la presa de decisions. Així doncs, deixaran en mans del pop Paul aquesta feina ja que sempre encerta (producte d'aplicar de manera rigorosa el mètode científic) i a més, no s'estressa.
Es preveu que el nou regidor decidirà en el ple de juliol si el Pont va o no a terra, si l'Altis esdevindrà o no una biblioteca i si es construiran més pisos o no en els terrenys del direccional.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si ha de decidir tantes coses hauran de comprar molts musclos. Enhorabona Helena! Brillant!