divendres, 19 de març de 2010

Ple extraordinari de març.

Cap moviment maxil.lar. Aquest és el titular. No han menjat xiclet. Es veu que la cura de desintoxicació aprovada per via d'urgència fa un parell de setmanes, ha donat el seu fruit. Per primera vegada en un ple, cap regidor ni regidora han fet ús del xiclet. Això si, ha portat conseqüències. Per una banda, la somnolència extrema d'alguns regidors, preocupant, en un parell de casos, ja que van arribar a fer un cop de cap enmig del ple. I per l'altre banda, la discusió sobre la modificació dels pressupostos, 23 23, a causa del tractament per a la xicletofília.

Alarmant l'estat del senyor Antonio González. Es veu que el pobre home va patir de debò en una informativa sobre espais públics. Segons ell, i cito textualment: "reunión muy caliente de la que salí muy dolorido". No sé si potser van confondre algun espai íntim i privat, molt privat, de l'esmentat regidor per un espai públic.

Per la resta del ple, sense novetats. L'Ortiz i el Cayuela segueixen en la seva línia. El primer segueix pecant de manca de prudència com a mínim. Ni és un expert en la matèria, i a més, fa tan sols tres mesos que acaba d'aterrar i així i tot segueix exposant-se a les collejas contínues per part del Cayuela i del Buenaño. Aquest darrer, per cert, força encertat. Breu, contundent i elegant. No va caure en metàfores idiotes ni comparacions absurdes dignes de portera després del carajillo. To que està adquirint el ple aquests darrers mesos.
A banda de l'idil.li Ortiz-Cayuela, el més preocupant és la queixa pública d'aquest darrer ja que els socialistes han retallat els pressupostos pel que fa a la despesa social i en canvi, inverteixen en propaganda i promoció. Com a mínim, curiós el pla anti-crisi.

Ja en parlarem més endavant de l'estratègia socialista per evitar el debat així com de respondre a les preguntes per part de l'oposició i de la ciutadania.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara resulta que demanes moderació? No ho eren els teus comentaris, de moderats

Helena Solà ha dit...

No he demanat moderació en cap lloc. En tot cas, torna a llegir-te el post.
El que si que estaria bé són uns mínims d'educació, respecte i sobretot que hi hagi debats interessants, ideològics, polítics, econòmics,... i no haver de presenciar l'embrutiment polític ple rere ple.

Octavi Moreno Griera ha dit...

Helena, no t'ho diu per el post, t'ho diu per la moderació que has possat als comentaris.

Si que te nasos el tema de la despesa social en els pressupostos dels socialistes i convergents. Deuen ser amb la linea dels FEILS 2 Wiffi, pantallas gegants, carrils bici, calefacció per l'ajuntament.

Si que son socials Si!
Com els cartells del sincrotró, que cobreix molt demanda socials.

Helena Solà ha dit...

Octavi,
com veus, els publico igualment. Tots. Ara, també et dic que em fa una mandra contestar als anònims... No entenc el perquè amagar-se darrera de l'anonimat i m'irrita especialment quan jo donc la cara. Com tu, no??
Un petó.