dijous, 25 de març de 2010

La gestació d'una història d'amorLa Consol, farta de passar les nits de dissabte mirant la tele amb l'aborrit del Morral, va saber què era l'amor de veritat. Els socialistes van picar a la porta i li van prometre amor etern (ser alcaldessa consort). A la qual cosa, ella no s'hi va poder negar. (Més per ego que per amor) i el resultat és: els socialistes a l'alcaldia i la Consol transpirant felicitat per tots els poros de la seva pell. Només cal veure-la en els plens. I com somriu i li brillen els ulls quan algun regidor o regidora d'IC la critiquen per alguna cosa.

4 comentaris:

Octavi Moreno Griera ha dit...

Helena, no et possis amb la Pla que entraras a la llista negra al costat meu.

L'altre dia una persona molt propera a CDC em deia que la situació estava molt difícil i que ella no es donava compte de la situació politica real, tan sols era feliç.

Jordi ha dit...

Serà la primavera?. La felicitat flueix, el bon rotllo baixa muntanya avall i amara la plana, la vida és bella i moltes altres coses. Obriu els vostres cors i deixeu-vos endur, servidors de la ironia!.

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Que bona l'escena de Love Actually... quant d'amor!!!

Petons!

Helena Solà ha dit...

Octavi,
està molt bé ser feliç...

Jordi,
"love is in the air" és el que sonava al ple d'ahir. Pensava que els símptomes primaverals els patien només els meus alumnes però es veu que la cosa s'encomana.

Carlos,
tot i la conya, a mi se'm cau la baba amb l'escena. Ho reconec.