diumenge, 4 d’octubre de 2009

Ajuntament de Cerdanyola, el culebrot continua.

El Morral ha cessat a la Consol. I m'atreveixo a dir que aquesta afirmació és l'única de les que he sentit aquesta setmana que sigui un fet. La resta, especulacions, rumors, opinions,... no són res més que això. Però el que més em sorprèn és com alguns, que són bastants, tracten una opinió personal com si fos un fet inqüestionable. No vull parlar dels rumors i de les especulacions aquí però algun dia hi dedicaré un post. Val la pena.

La meva opinió personal sobre el cessament. Només calia veure-li la cara al Morral i la llengua a la Consol. La situació era insostenible tal i com he anat parodiant al llarg del blog amb alguns posts.
En desconec la causa que els ha portat fins aquí i no em vull quedar amb el que era fàcilment observable: la mala relació, CIU fent oposició des del govern, falta d'entesa en temes importants com l'ARE, el 0-3, el CAP Fontetes,... tot això que hem pogut percebre els ciutadans i ciutadanes no és res més que el resultat d'una mala negociació, d'una mala relació que cap de les dues parts ha sabut reconduir i no han sabut o no han volgut treballar en equip. Com deia, la causa la desconec i francament, tampoc m'interessa. El que ens ha de preocupar ara és la situació en la que ens trobem. I en quina situació ens trobem?

Els convergents, no sé si mitjançant la dimissió o el cessament, sortiran de govern. Almenys, és el que es preveu. I ara, en aquest punt, és quan hem de jugar amb les matemàtiques i l'especulació. Perquè el que faré ara és només això, especular.

OPCIÓ 1: PSc entra al govern de la mà de CIU. CIU deu pensar, ens ho perdonarà el nostre electorat? Podem explicar-ho? Si troben una explicació que pugui satisfer al seu electorat, potser s'hi llancin. Però ho dubto.

OPCIÓ 2: PSc entra al govern de la mà del PP. El PP deu pensar... no sé què deu pensar algú del PP. Ho deixo.

OPCIÓ 3: PSc entra al govern de la mà de qui sigui. Li interessa al PSc a menys de dos anys de les eleccions agafar l'alcaldia en un moment com aquest i a més sense ni un duro a les arques municipals? Qui seria l'alcalde o alcaldessa? La marxa del Càrdenas deixa un gran dubte però, la ciutadania identificaria a X regidor/a com a alcalde? els interessa visualitzar a algú altre que no sigui el seu candidat per a les municipals del 2.011?

OPCIÓ 4: Segueix governant IC en minoria i la resta de partits, PP, PSc i CIU es dediquen a fer oposició i cremar-los tant com puguin. Perquè ja se sap que en l'amor i en la política tot s'hi val. Però sobretot perquè la política municipal del nostre poble està concebuda com una mal partit de futbol, on si puc faig falta quan l'àrbitre no miri. El que sigui per a que guanyi el meu equip. Enlloc de pensar en fer un autèntic treball en equip per a que qui en tregui rendiment de la feina feta, sigui Cerdanyola.