dijous, 3 de setembre de 2009

I ara el poder judicial.

Fa uns dies era l'estat espanyol qui decidia anar en contra del principi bàsic de la democràcia i ara és el poder judicial.
El referèndum d'Arenys de Munt és un referèndum no vinculant, es tracta d'una consulta popular i, així i tot, Estat i poder judicial s'han posat d'acord i han accelerat tot el procés per a prohibir que els ciutadans i ciutadanes d'Arenys votin i decideixin lliurement si volen o no la independència de Catalunya.
M'esgarrifa pensar en quin país visc que no permet parlar a la seva gent. Aquesta és una mostra més de l'actitud despòtica que Espanya té vers Catalunya. Aquest fet evidencia, una vegada més, que vivim sota una dictadura maquillada de democràcia. Ens exprimeixen i ens maltracten.
Afortunadament, els mitjans s'han fet ressò de la notícia que ha traspassat fronteres. Aquestes són les paraules d'un ciutadà anglès: "Avui l'Estat espanyol ha demanat als tribunals prohibir el referèndum privat planificat per un consell local de Catalunya. Quina democràcia té por de la veu de la gent?".
Diverses poblacions de Catalunya s'estan mobilitzant per a seguir les passes d'Arenys. La maquinària està en marxa.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Totalment d'acord amb tu, Helena.