divendres, 3 de juliol de 2009

Concert al castell, glamour, club de fans d'en Jorba i regidor amb xancles.

Ahir vaig anar al concert al castell de Sant Marçal. Era el capvespre, el sol anava desapareixent, un camí de torxes il.luminava l'entrada. Una copa de cava ens esperava a l'arribar. La il.luminació jugava amb el castell, els arbres i la música, tot recordant al Belvedere. Les senyores, amb collars de perles i xals. Les estrelles ens aixoplugaven... l'escenari era romàntic.
I aquella veu. Aquella veu d'home, greu en el seu punt just, dolça i a la vegada masculina. Què no faries si et xiuxiuegés a cau d'orella... ahir mateix es va crear el seu club de fans. La presidenta, com no podia ser d'altra manera, és una de les great bloggers, una gran científico-ideòloga, que anava amb un vestit estil Jackie Kennedy i un bolso de Prada. I en aquest escenari, tot parlant de la veu d'en Jorba... es va trencar tot el glamour i romanticisme de l'acte. Com no podia ser d'altra manera, un regidor. Un regidor vestit amb samarreta i xancletes.
Si us plau, no podrien fer un curs de protocol? Ara, no em vull ficar amb qui el financia... però mentrestant la regidora de cultura, no els podria donar quatre consells? Ella si que té classe i glamour i un bonic collar de perles cultivades.

6 comentaris:

núria ha dit...

Et deixes el fabulós biplaça de la glamourosa secretaria del club de fans d’en Jorba , perfectament combinada i ben acompanyada.
Jo també vaig apreciar el collaret de la regidora de cultura. Oh! s’ha de tornar a repetir una nit com aquella, xancles incloses :)
-Jo ja estic pensant en el modelet de l’any que ve -

Helena Solà ha dit...

Núria,

ets una crack!

Anònim ha dit...

Perdoneu maques! el Club de Fans d'en Jorba ja fa temps que funciona a ple rendiment. Si voleu formar us acceptem en el grup, però la presidència ja està ocupada.

Les noies de Cerdanyola Ràdio

Helena Solà ha dit...

Sens dubte hauríem de fer una reunió. Gràcies per acceptar-nos en el club. Estic segura que pot haver una vice-presidència, no?? la "vice-presi" i la "secre" podrien fer grans aportacions al club! Feu sopars amb en Jorba a la llum de la lluna? us recita poesia? us xiuxiueja a cau d'orella? expliqueu-nos, expliqueu-nos...

núria ha dit...

Serà un plaer poder formar part d’aquest club, sobretot si funciona a ple rendiment... ( el club, clar )
tenim algun regal especial les nouvingudes ? ... mmmm poesia a cau d’orella, potser ?
sí, sí expliqueu, expliqueu
L’Helena i jo us podem presentar un PowerPoint amb les nostres possibles aportacions al club, segur que us agradaran ...

Josep Maria ha dit...

Estàvem asseguts a la part del darrera. En escoltar-lo, vam comentar: Quina veu !!!