divendres, 30 de gener de 2009

Naps i no cols. Quin ajuntament!

CIU va presentar en el ple d'ahir una moció per la internacionalització del dret a decidir a tenir un estat propi català. Va parlar en nom de ciutadans, associacions, ERC i altres partits polítics,... La proposta era ben clara: "el dret a decidir". Tal i com ja vaig escriure dos post més avall, l'ONU reconeix en la seva la carta fundacional que “tots els pobles tenim dret a la lliure determinació". Doncs la moció presentada en el ple d'ahir per CIU no va prosperar després de tenir els vots en contra del PP, la qual cosa ja era d'esperar i del PSC. Més estranya va ser l'abstenció d'IC-EUiA.
Curiòs el fet que una estona abans votèssin per unanimitat l'adhesió al manifest de suport a la declaració institucional amb motiu del 60è aniversari de la declaració dels drets humans (document de les Nacions Unides).
No es demanava la independència de Catalunya, tan sols el dret a decidir. Ara ja ha quedat clar de quin peu calça cadascú. Tan sols espero que després no s'apuntin al carro de l'independentisme per tal de vendre naps, quan ara venen cols.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Del PP no es pot esperar menys. Els socialistes de Cerdanyola són el que són, igual que ICV.

De tot plegat em quedo amb:

1.- La hipocresia d'un alcalde que de portes enfora va de sobiranista per pillar la quota catalaneta del partit a nivell local i nacional. Realment impresentable.

2.- Les poques ganes amb les que CiU haurà treballat la moció doncs, fa tot l'efecte que no volien guanyar-la, volien quedar-se sols defensant unes tésis que a curt termini creuen que són rendibles a nivell electoral.